У Тернополі представники ОБСЄ впроваджують проект доброчесності українських муніципалітетів

Опубліковано:
24 Липня, 2019

У Тернополі стартував проект Організації з безпеки співробітництва в Європі (ОБСЄ) щодо зміцнення інституційної відповідності принципам доброчесності українських муніципалітетів.

Під час візиту представників ОБСЄ, міські чиновники обговорили можливості реалізації зазначеного проекту.

«План забезпечення доброчесності для Тернополя є дуже важливим документом для розвитку міста і це ще одним вагомим кроком для якнайшвидшого виконання нашого стратегічного курсу – забезпечення відкритості, ефективності та високих стандартів діяльності міської ради. Адже наша основна мета – забезпечити надання послуг онлайн, щоб працівники органу місцевого самоврядування виконували лише сервісні функції, обслуговували програми, а не брати участь у розв’язанні питань. І я переконаний, що план доброчесності забезпечить черговий прорив у роботі муніципалітету та зробить її ще більш дієвою і відповідальною», – зазначає Сергій Надал.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ОБСЄ, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: