У Тернополі, 23 липня, презентували ювілейний номер молодіжного журналу «REPоst». Видання, яке було засноване в Івано-Франківську, зараз поширюється більше ніж у 25 міст України.

Маряна Циган, автор проекту розповідає, що Тернопіль став першим містом в якому презентується журнал. На це є дві причини: по-перше, частина журналу присвячені міста Тернополі, а по-друге, можливість налагодити співпрацю з Тернопільським Центром Науки.

null

Фото з facebook

«Наша журналістка, яка приїжджала в Тернопіль на дні науки, була у дуже великому захоплені. Вона спитала у нас – а чому у нашому місті такого не має? Тому, у п’ятому номері журналу є чимало матеріалів про Тернопіль, і власне про ваш Центр Науки», — розповідає Маряна Циган.

Команда, яка працює над журналом, у більшості складається із молоді. Адже, основною метою проекту є : розкривати потенціал молодого покоління, надавати можливість молоді отримати перший професійний досвід журналіста.

«До нас приходять студенти журналісти, молодь яка взагалі не була ніяк пов’язана з журналістикою, але пробують писати Хоча, не всі залишаються після правок, але є й такі, які з нами уже третій випуск», — зазначає Маряна Циганюк

null

Фото з facebook

Особливість журналу є: зручний формат, цікаві інтерв’ю з відомими та успішними людьми, англомовні версії статей, безкоштовне розповсюдження.

До слова, журнал виходить раз у квартал. Розповсюджується безкоштовно серед студентів університетів та коледжів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«REPоst», #видання, #журнал, #івано-франківськ, #молодь, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: