Боротьба з тернопільським рейдером Рублеником Борисом триває

Опубліковано:
24 Липня, 2019

Три роки боротьби Кривоуса Юрія , за підтримки Громадського руху, за своє право користуватись земельною ділянкою, мала шанс бути похованою у Тернопільському обласному апеляційному суді стараннями колегії суддів: Ткач, Ходоровського і Бершадськоі.

І коли нам здалось, що далі законного шляху вирішення цього спору немає, ми отримуємо Ухвалу Верховного Суду про те, що відкрите касаційне провадження у цій справі і витребувана справа у суді першої інстанції, що доводить, що колегія суддів Апеляційного суду прийняла Рішення з масовими порушеннями, перекваліфікувавши справу у малозначну, закривши судове засідання від громадськості і заборонивши її оскаржити.

Поки рано робити прогнози, проте, рухаємось далі і очікуємо рішення Вищої ради правосуддя, в яку від імені Громадського руху ми спрямували скаргу на колегію суддів, яка прийняла рішення поза межею здорового глузду.

Далі буде.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ділянка, #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рубленик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: