Двох крадіїв, 28-ми і 41-го років затримали поліцейські, коли ті несли сейф і смку з фотоапаратом. Чоловіки не змогли пояснити, звідки у них ці речі.

Коли злодії вже були були у відділенні поліції, про крадіжку поліцейським повідомив племінник власника помешкання, яке обікрали. По опису зниклих речей, поліцейські зрозуміли, що зловмисники вже в них.

Читайте також

Зарізав знайомого через те, що той нагадав йому про борг

Родич розповів, що, навідавшись до дядька, він помітив порозкидані речі. Злодії проникли до квартири, відтиснувши пластикове вікно. Власнику квартири довелося перервати свій відпочинок та приїхати. Коли ж чоловік відімкнув сейф, у ньому було 20 гривень та дитячі іграшки. Виявилось, що металевим ящиком користувалися його діти і складали туди свої «скарби».

Та, незважаючи на курйозне завершення, раніше судимим крадіям доведеться відповісти за всією суворістю закону. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: