Один з таких фактів зафіксували у Збаражі. Голова однієї з дільничних виборчих комісій складала уточнений протокол у приміщенні вбиральні ОВК №164. Це зафіксував на відеокамеру один зі спостерігачів. Про це у поліцію повідомила довірена особа одного з кандидатів в народні депутати України.

Поліцейські опитали голову, секретаря та члена дільничної виборчої комісії. Ті пояснили, що вносили в протокол ДВК зміни (виправлення), зазначені членами ОВК і зроблені простим олівцем для того, щоб повернувшись на свою дільницю, виправлений бланк могли підписати усі члени ДВК.

У день голосування поліцейські Тернопільщини зареєстрували 36 повідомлень про ймовірні правопорушення. Найбільша кількість порушень стосувалася незаконної агітації – 10 випадків. Після закриття виборчих дільниць до правоохоронців Тернопільщини надійшло сім повідомлень про ймовірні правопорушення виборчого законодавства. Проте ці правопорушення вагомо результати виборів не вплинули.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порушення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: