Поліцейські розслідують вбивство чоловіка у Шумському районі

21.07.2019 23:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Нещастя трапилося у селі Бриків Шумського району. Тіло 46-річного чоловіка більше доби пролежало у помешканні, поки його не виявила фельдшер.

Загиблий лікувався в місцевому медзакладі і щодня приходив в фельдшерський пункт по ліки. Коли він не з’явився, фельдшер вирішила занести медпрепарати йому додому і виявила чоловіка мертвим та викликала правоохоронців. На тілі померлого були помітні сліди насильства, а саме синці та кров. Розтин підтвердив, що чоловік помер насильницькою смертю. Оперативники одразу почали пошук причетних до злочину.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів вийшли на слід підозрюваних. Це місцеві випиваки, які товаришували із загиблим. Чоловікам – 24 і 30 років. Востаннє тріо бачили разом у день вбивства. Підозрювані спочатку заперечували свою причетність до вбивства. Проте знайдений під час обшуків закривавлений одяг та взуття засвідчили протилежне. Згодом виявилось, що чоловіки речі заховали, щоб потім спалити, але не встигли.

Того дня тріо розпивало спиртні напої у будинку загиблого. Між ними виникла суперечка під час якої вони почали наносити господарю удари руками та ногами і навіть кидали на нього телевізор. Після цього лягли спати, а коли проснулися, то зрозуміли, що вбили односельчанина.

Вбивці під вартою. Їм оголосили підозру відповідно до статті 121 частина 2 ККУ - Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі