Особу «заміновувача» залізничного вокзалу встановили

21.07.2019 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Повідомлення такого змісту у поліцію надійшло 19 липня вранці. Невідомий розповів, що залізничний вокзал у Тернополі заміновано і через 20 хвилин може статися непоправне. На місце події виїхали всі екстрені служби.

Було евакуйовано понад 300 осіб. Кінологи і вибухотехніки обстежили приміщення вокзалу і прилеглі території, проте вибухонебезпечних предметів не виявили. О дев’ятій годині роботу залізниці було відновлено.

Особу зловмисника поліцейські оперативно встановили. Мінером виявився уродженець Хмельниччини 1978 року народження. Чоловік в минулому судимий і зараз проживає зі співмешканкою на Тернопільщині. Свій вчинок порушник пояснив тим, що хотів «потренувати» правоохоронців.

На неправдивого додзвонювача поліцейські відкрили кримінальне провадження, передбаченого частиною 1 статті 259 ККУ. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі