Степан Барна закликав тернополян обов’язково скористатися своїм правом волевиявлення

21.07.2019 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Кандидат у народні депутати України в окрузі №163 Степан Барна разом із родиною відвідав виборчу дільницю. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Степан Барна закликав тернополян бути активними, проявити громадянську позицію та обов’язково скористатися своїм правом волевиявлення.

«Сьогодні виборча дільниця – це блокпост для кожного українця. Блокпост, де має бути український вибір. Вибір на спільну справу для майбутнього наших дітей. Куди наша держава буде рухатися, друзі, - вибір за нами. Тому сьогодні не нехтуйте своїм правом. Прийдіть і проголосуйте за Україну!», - зазначив Степан Барна.

Він нагадав, що окрім партій, сьогодні українці обирають і кандидатів в одномандатних округах.

«21 липня – це день, коли кожен з нас може висловити свою позицію на виборчих дільницях. Адже саме у цей день ми обираємо новий Парламент. У кожного, хто прийде голосувати, – два бюлетені, де він може віддати свій голос за партію та за кандидата у мажоритарному окрузі», - нагадав Степан Барна.

Власний вибір, за словами Степана Барни, він зробив на користь добробуту та безпеки. «Мій вибір – це НАТО, бо там безпека для наших громадян. Мій вибір – це Європейський Союз, бо там добробут для нашої держави. У Європейському Союзі ми зможемо будувати своє правове суспільство і визначати відповідні соціальні стандарти», - повідомив Степан Барна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі