Реванш проросійських сил стає реальним: 20% набирає Опозиційна платформа – За життя

21.07.2019 17:47   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

21 липня може стати днем, коли до влади прорвуться проросійські сили. Станом на 12.00 год., за результатами екзит-полів, 20% набирає партія олігарха та кума Путіна Віктора Медведчука та бізнесмена Вадима Рабіновича «Опозиційна платформа – За життя».

Наскільки це серйозна загроза для майбутнього української держави та українського вибору, – не варто акцентувати. Адже якщо більшість в українському Парламенті наберуть політичні сили, які мають проросійський вектор, то все те, що вдалося відродити та здобути за останні п’ять років, відкинеться знову назад. Знівелюється українська мова, мовні квоти будуть скасовані, про добробут та безпеку громадян, які сьогодні гарантують ЄС та НАТО, також не йтиметься. Путін знову диктуватиме Україні вектор її руху та розвитку. А з Парламентом, який не працює в інтересах України, ми будемо безсилі.

Серед проукраїнських партій, які мають шанс потрапити до Верховної Ради – Європейська Солідарність, яка поки що набирає 7%. На жаль, за попередніми результатами того ж таки екзит-полу, п’ятивідсотковий бар’єр до Верховної Ради не долає партія Святослава Вакарчука «Голос». Станом на 12.00 вона набирає лише 3,5%.

Щоб не допустити проросійського реваншу та не втратити Україну маємо мобілізувати усі зусилля та максимально прийти на виборчі дільниці. Бо поки що, за даними ЦВК, найвища явка зафіксована на Луганщині – 25,37%.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі