Смакуй «Файне» на «Файному Місті»! Зроби своє літо особливим!

Опубліковано:
19 Липня, 2019

Трек «Їжачок» пам’ятаєте? А пісню «Кохай мене», записану з Кузьмою Скрябіним? Інтелігент-панк-гурт FliT уперше за вісім років повертається в Україну та виступить на фестивалі «Файне Місто»!

Організатори «Файного Міста» подбали про те, щоб на найкращому тернопільському музичному фестивалі були представлені не тільки ветерани української музики. Гурт MOTANKA ще досить молодий, але вже встиг підписати контракт з одним із найбільших метал-лейблів світу, Napalm Records, де і відбудеться реліз їхнього першого альбому. Зустрічайте MOTANKA на Dark Stage фестивалю «Файне Місто»!

The HARDKISS, Бумбокс, O.Torvald, Karna, Фіолет, Epolets, , Ірина Карпа та Qarpa, Сергій Жадан та Лінія Маннергейма, – і це не повний перелік добре знаних українських виконавців і гуртів, які у 2019-му писатимуть історію «Файного Міста».

Цілком закономірно, що головним спонсором фестивалю стала ТМ Тернопільське. Адже всі складники приготування Тернопільського пива – натуральні, наші рідні, українські! Вони надають Тернопільському його особливий смак, котрий важко сплутати з будь-яким іншим.

Смакуй «Файне» на «Файному Місті»! Зроби своє літо особливим!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #файне місто, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: