«Успішних підприємств в Україні має бути більше», – Зеновій Холоднюк

Опубліковано:
19 Липня, 2019

Кандидат у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України Зеновій Холоднюк, який балотується у парламент по 166-му округу, днями відвідав теребовлянський крупоцех.

«Приємно, коли бачиш українське підприємство, яке добре працює, сплачує податки, дає робочі місця. До речі, власники підприємства ті самі, що керують фабрикою ялинкових прикрас у Теребовлі – компанія «ОРБІТАЛ». Молодці хлопці. Успіхів їм і великих звершень!», – поділився він враженнями по відвідини підприємства.

Кандидат у народні депутати вважає, що таких успішних підприємств в Україні має бути більше. Для цього необхідно постійно працювати над залученням інвестицій і водночас створенням максимально сприятливих умов для підприємництва – доступних кредитних ресурсів, податкового клімату, щоб було мінімум перевірок та штучних перешкод.

«Як голова Селянської партії України, я маю вплив та міжнародні зв’язки – і коли люди оберуть мене депутатом, я зможу залучити потужний інвестиційний ресурс на свій округ, у Теребовлянський, Монастириський, Гусятинський та Бучацький райони. Щоб громади були заможні, люди мали роботу і гідну зарплатню. Щоб не треба було виїжджати на заробітки, залишаючи свої родини. Щоб був добробут і майбутнє на своїй рідній землі, у себе вдома!», – зазначив Зеновій Холоднюк.

Нагадаємо, що Зеновій Холоднюк – корінний селянин із сім’ї колгоспників. Народився і виріс в Улашківцях Чортківського району на Тернопільщині, жив у рідному селі значну частину свого життя і вже понад десять років очолює Селянську партію України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #завод, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #холоднюк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: