Автовласники тернопільської «Аляски» хочуть бачити Тараса Серетного народним депутатом

19.07.2019 18:39   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Відбулися збори гаражного кооперативу «Аляска-Авто», на які був запрошений депутат Тернопільської міської ради, кандидат у народні депутати від Тернополя Тарас Серетний.

Під час зібрання люди подякували своєму гостеві за послідовне та ефективне відстоювання прав автовласників кооперативу на приватизацію земельних ділянок під гаражами. Як наголошували вони, саме завдяки Тарасу Серетному вдалося забрати землю під гаражами від заводу «Промінь» та передати її в оренду кооперативу.

Та, оскільки процес приватизації ще не завершений, члени кооперативу за активної участі та підтримки Тараса Серетного обговорили і затвердили детальний план дій у цьому напрямку.

null

 

null

- У пікетах під ОДА та під заводом «Промінь» ми разом розпочинали боротьбу, то ж зараз, коли маємо проміжну перемогу, я завжди буду поруч з вами, - запевнив кандидат і народні депутати від Тернополя.Також на зборах автовласники одноголосно підтримали висунення Тараса Серетного до Верховної Ради та запевнили його у своїй підтримці.

- Я щиро дякую всім тернополянам, які довіряють мені захист своїх інтересів в українському парламенті. Особливо приємно, що серед них – члени кооперативу «Аляска-Авто», з якими ми разом не один пуд солі з’їли. Автовласники знають: не підвів їх, не підведу нікого. І це правда, - наголосив Тарас Серетний.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі