Справжній рейтинг Аграрної партії Поплавського - близько 7%, але його приховують, - Карасьов

19.07.2019 18:03   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

За закритою соціологією Аграрна партія Михайла Поплавського набирає до 7% на виборах до Верховної Ради.

Про це в коментарі «Апострофу» заявив політичний експерт Вадим Карасьов.

«В принципі соціологи вгадують підсумкові рейтинги, по президентським виборам наприклад. Але потрібно відзначити, що це стосується лідерів – перший, другий номер. З незрозумілих причин в опитування іноді одні партії потрапляють, інші – ні, хоча у них є шанс », – вважає Карасьов.

За його словами, приклад таких дивацтв в опитуваннях – це рейтинг Володимира Зеленського на президентських виборах і рейтинг Аграрної партії на парламентських.

«Коли міряли рейтинг Зеленського до президентських виборів, то виникало питання – чому одні включали в опитування його прізвище, інші – ні. Тому мені було б цікаво побачити в соцопитуванні Аграрну партію. Є версія, що «аграріїв» немає в рейтингах, бо соціологи не доходять до сільського електорату », – зазначив політичний експерт.

Він підкреслив, що рейтинг Аграрної партії помітно зріс з приходом у неї нардепа Михайла Поплавського і з підтримкою співака Олега Винника.

 

«Коли прийшли Поплавський і Винник, то конкуренти захвилювалися. Адже вибори у нас завжди проходили навесні або восени. А зараз для сільського електорату проводяться концерти на стадіонах. І це вражає. Але в рейтингах чомусь «аграріїв» немає », – висловив здивування Карасьов.

Політолог також повідомив, що, за його даними, рейтинг партії спеціально занижують.

«Більш того, за інсайдерською інформацією, дуже ревно в штабах ставляться до Аграрної партії. Їх рейтинг, за дослідженнями, від 5% до 7%. Це цікавий кейс, всі розуміють, що така партія може піднести сюрприз. Тим більше, що там Поплавський і Винник. Одні будуть голосувати за вовчицю, а інші – за орла », – резюмував Вадим Карасьов.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі