Богдан Яциковський розповів про бюджетні кошти

Опубліковано:
19 Липня, 2019

Завдяки кандидату у народні депутати Богдану Яциковському вже цьогоріч Кабмін направив у райони, об’єднані у 164 виборчий округ 5 млн. 600 тисяч  гривень. Зокрема, на Збаразький район передбачено 1 млн. 550 тисяч гривень, які будуть використані на капітальні ремонти будинку культури у Шимківцях і дошкільний НВК ЗОШ І-ІІІ ст. Романового села, ремонт даху клубу в Болязубах, реконструкцію Збаразького міського комунального ясла-садка”Пролісок”. У Колодно і Шимківцях  встановлять дитячі майданчики.

За 600 тисяч на Кременеччині будуть проведені капітальні ремонтні роботи у ЗОШ І-ІІІ ст. села Сапанів і в Лосятинській амбулаторії сімейної практики та медицини.

На Лановеччину передбачено 1млн. 95 тисяч соцеконому. Ці кошти використають на капітальний ремонт тротуару по вулиці Шевченка. Також передбачена реконструкція, придбання меблів і нового обладнання для Лановецького міського комунального закладу дошкільної освіти “Берізка”. Окрім запланованих ремонтів, нові меблі і обладнання з’являться у дитсадку “Ромашка”. Крім того, Лановецький дитсадок “Сонечко” обновиться обладнанням. Придбають навчально- комп’ютерний комплекс для ЗОШ І-ІІ ст. в селі Загірці і мультимедійне обладнання для ЗОШ І-ІІІ ст. у Юськівцях.

Для Підволочиського району передбачено 1 млн. 395 тисяч з субвенцій. За них планують капітальний ремонт і утеплення фасаду  із облаштуванням прибудинкової території у приміщенні музичної школи у Новому селі, капітальні ремонти амбулаторії сімейної практики та медицини у с.Токи, окремих приміщень Скалатської районної комунальної лікарні, ремонт підлоги в сільському будинку культури с. Остап’є. Капітальні ремонти розпочнуть в опорному навчальному закладі Підволочиської ЗОШ І-ІІІст. та у Лисичинській ЗОШ І-ІІ ст. Для Підволочиської гімназії ім. І. Франка, Колодіївської ЗОШ І-ІІІст., Качанівської ЗОШ І-ІІІст. і Староміщенського НДЗ придбають навчальні комп’ютерні комплекси, для ЗОШ І-ІІ ст. в с. Полупанівка придбають мультимедійне обладнання. А для наймолодших встановлять дитячий спортивний майданчик в смт. Підволочиськ.

Для Шумщини стараннями Богдана Яциковського виділено 960 тисяч грн. За них реконструюють Шумську школу мистецтв, у Биковецькому НВК зроблять капітальний ремонт приміщення. У Тилявському НВК та у Шумському НВК запланували внутрішній ремонт вбиралень. А в Цеценівському НВК і Дедеркальській ЗОШ І-ІІІст. зʼявляться нові комп’ютерні комплекси.

Як народний депутат, Богдан Яциковський, зможе привести у наш край у рази більше бюджетних ресурсів. У кожне село, містечко, на потреби конкретних людей і цілих громад, бо його життєве кредо: ПАТРІОТИЗМ ТА РЕАЛЬНІ СПРАВИ!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #яциковський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: