Голова обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів звернувся до тернополян

Опубліковано:
19 Липня, 2019

Вважаю, що патріотичне місто Тернопіль у Верховній раді України має представляти націоналіст Леонід Бицюра. Тим більше, що націоналістичні організації стали взірцем об’єднання на виборах і президентських, і парламентських.

І 16 липня саме націоналістичні сили України влаштували біля Конституційного суду в Києві акцію протесту проти можливого скасування Закону «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їхньої символіки». У цій акції взяв участь і Леонід Бицюра.

Пишаюся його позицією, адже свого часу був серед тих депутатів міської ради, котрі ухвалили рішення про ліквідацію в Тернополі символів радянського тоталітарного режиму, зокрема пам’ятників Леніну, Горькому, Марксу, інших.

Присутність Леоніда Бицюри в парламенті означатиме для мене й усіх свідомих українців те, що жодним реваншистам, котрі тривалий час сиділи тихо, а нині знову подають голос, не вдасться приспати нашу історичну пам’ять, повернути в наші міста й села радянські топоніми, реанімувати імена «героїв» тоталітаризму.

Тернопіль завжди був центром національного і духовного відродження, флагманом, П’ємонтом України. Тернополяни на початку 90-х випереджали в багатьох рішеннях навіть Львів, не кажучи про Івано-Франківськ, інші міста західного регіону. Тож і нині, в непростий для України час, ми маємо показати приклад єдності на грунті національних інтересів і привести до парламенту Леоніда Бицюру.

У нинішній владі мало етнічних українців. У наші паспорти досі не повернуто графи про національність, щоби ми не знали, яка нація насправді нами керує. Це треба негайно припинити. І перший крок до цього може й повинен зробити кожен тернополянин, віддавши 21 липня свій голос за кандидата від об’єднаних сил націоналістів Леоніда Бицюру.

Павло СЛИВКА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бицюра, #звернення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: