Оздоровчий масаж на Говерлі – такого ще ніхто не робив, рекорд буде присвячено Тернополю

Опубліковано:
19 Липня, 2019

Піднятися разом з друзями на найголовнішу вершину України, найвищу точку українських Карпат Говерлу планують багато українців, але піднятись та здивувати Україну досягенням – наважуються поодинокі. Рекорди на вершині – це вже окрема історія Говерли. Рекорд, як свідчення сили духу – саме такими вони у більшості і є. Відома рекордсменка Тернополя та України Оксана Петришин свій третій рекорд запланувала ще у 2018 році – і здійснити його хоче саме на вершині – на Говерлі. Провести одно годинний сеанс оздоровчо-профілактичного масажу на висоті 2061 метр. Своїми рекордами вона стверджує – жінки витриваліші за чоловіків (про це свідчить рекорд з безперервного масажу 18 год 26 хв), у Тернополі багато талановитих масажистів і вони найкращі – рекорд одночасного масажу 15 масажистами однієї людини протягом години. Усі рекорди тернополянки зафіксовані у “Національному реєстрі рекордів України”.

Оксана Петришин: “Свій новий рекорд я хочу присвятити рідному місту Тернополю, щоби люди почули – у нашому місті можна реалізувати усі свої мрії – це залежить від нас самих. Чому на вершині Говерли? Тому що це буде і моя вершина, мій виклик – я вперше буду підійматись в горах на вершину, це мій перший вихід в гори взагалі, але я не боюсь, знаю, що вийду легко. Разом зі мною будуть підійматися мої друзі, однодумці, Лана Вєтрова, яка зареєструє рекорд, усього біля ста людей. Для цього ми готуємось, ми готові слухати нашего провідника, відому мандрівницю, мою подругу Оресту Дешеву, з нами іде лікар Оксана Загорська. Для цього всі готові встати досвіта і в п’ятій ранку виїхати назустріч пригодам та рекорду.”

Усього  команда Оксани Петришин планує витратити на встановлення рекорду один день – 20 липня. Після сходження вниз відразу повертаються у Тернопіль. До сходження долучаються не тільки тернополяни, а і однодумці з Рогатина, Хмельницького, Івано-Франківська. Саме ці люди забезпечать встановлення рекорду попри примхи погоди. Готові тримати тенти, захищати від вітру та дощу. На вершину з собою несуть усе необхідне для рекорду, у тому числі – розкладну кушетку для масажу. Оксана одягатиме свію фірмову форму, яку спеціально пошила для встановлення рекордів. На вершину група винесе прапори України, Тернополя та усіх партнерів, які долучаються до встановлення рекорду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #говерла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петришин, #рекорд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: