«Ми домовились про спільний шлях до перемоги», - Зеновій Холоднюк про передвиборчі зустрічі в Теребовлі

18.07.2019 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Кандидат у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України Зеновій Холоднюк, який першочерговим завданням влади вважає відродження українського села, щодня проводить зустрічі із земляками.

Так, днями кандидат у народні депутати по 166-му округу зустрівся із фермерами. У Теребовлі політик мав розмову з ними про майбутнє та спільне вирішення проблем аграрної галузі.

«Ще одна зустріч, яка має змінити відношення людей, які чесно зароблять свої кошти важкою працею на рідній землі, до законодавчої гілки влади. Ми домовились про спільний шлях до перемоги», - написав кандидат у депутати Верховної Ради Зеновій Холоднюк.

 

Зеновій Васильович поспілкувався також із мешканцями Теребовлі на вулицях міста. За словами кандидата в депутати, люди «радісно сприйняли наш інформаційний рейд».

 

Зазначимо, що Зеновій Холоднюк наш земляк, уродженець Улашківців Чортківського району. Понад десять років він очолює Селянську партію України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі