Зеновій Холоднюк

Зеновій Холоднюк

Голова Селянської партії України

Кілька слів про депутатство…

18.07.2019 14:53   Джерело: TeNews
Автор : Зеновій Холоднюк

До мене, як до кандидата у народні депутати України та голови Селянської партії України, звертається по допомогу багато людей. В окрузі де я іду в парламент, на моїй рідній Тернопільщині, люди мають багато проблем. Особливо соціально незахищені, яким складно придбати навіть найнеобхідніше. 

Сьогодні спілкувався з начальником управління праці та соціального захисту населення Теребовлянської РДА Іваном Яремком. Обговорили проблемні питання, що потрібно зробити. В черговий раз переконався – як потрібен людям дієвий депутат, який не сидить у Києві 5 років, час від часу наїжджаючи до свого округу, а реально вирішує проблеми людей там, де він обирався.

Коли люди оберуть мене депутатом Верховної Ради України, я створю потужну систему депутатського захисту по наших чотирьох районах – Теребовлянському, Монастириському, Гусятинському та Бучацькому. Розгорну мережу дієвих приймалень з кваліфікованими фахівцями, і обов’язково, часто й регулярно сам прийматиму людей. 

Проблеми можуть бути різні – і це дуже важливо, коли депутатом є щиросердна людина, до якої можна звернутися по-людськи, яка має повноваження і завжди готова допомогти, причому не лише в межах традиційного офіціозу – а у будь-якій життєвій ситуації, коли скрутно і не знаєш, що робити, і до кого йти. 

Я пройшов непростий життєвий шлях від тракториста й заробітчанина до директора і голови партії. Я добре знаю, що болить людям та як їх захистити.

Дієвий депутат – це велика допомога для своєї місцевості, і я покажу реальний приклад, як треба працювати з людьми!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі