У Скалаті кандидат в депутати автомобілем наїхав на помічника депутата

Опубліковано:
18 Липня, 2019

А почалося все з того, що в чергову частину Підволочиського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Скалат невідомі особи самовільно переклеюють на білборді плакат із передвиборчою агітацією. 

На місце виїхала слідчо-оперативна група. Як виявилось, зірвати з білборда агітаційну рекламу однієї із політпартій і встановити свій плакат з передвиборчою агітацією намагались представники кандидата в народні депутати. Цьому намагалися перешкодити представники політсили опонентів. Під час сутички кандидат в народні депутати сів за кермо свого автомобіля і дав задній хід, в результаті  наїхавши на помічника кандидата в народні депутати. У постраждалого – травма руки.

Подію поліцейські кваліфікували за частиною 1 статті 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху. Крім цього, поліцейські встановлюють законність дій представників кандидата в народні депутати щодо розміщення агітаційної реклами на білборді. У разі, на порушників складуть адмінпротокол.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #баталії, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: