У Тернополі готуються до проведення виборів

18.07.2019 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

 

У день парламентських виборів, які відбудуться 21 липня, на кожній дільниці за порядком будуть слідкувати не лише поліцейські, а й працівники ДСНС. 

Як зазначає очільник пожежно-рятувальної служби області Віктор Маслей, під час проведеного брифінгу, на кожній виборчій дільниці будуть працювати пожежні пости

«21 липня, в день Позачергових виборів народних депутатів до Верховної Ради України, починаючи з 8-ої години ранку і до особливого розпорядження, на об’єктах, де розташовано виборчі дільниці, діятимуть пожежні пости. Там чергуватимуть співробітники підрозділів Управління ДСНС України у Тернопільській області та працівники добровільних й місцевих пожежних команд, які подбають про пожежну безпеку під час проведення виборів і забезпечуватимуть первинне реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій», - розповідає області Віктор Маслей.

Також, під час виборів діятиме цілодобове чергування оперативних груп, які будуть спостерігати ситуацію. А також правоохоронні та інші державні органи забезпечуватимуть безпеку на дільницях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі