Замість картоплі патрони: тернополянин на дачі створив склад зброї

Опубліковано:
18 Липня, 2019

 

У Смиківцях, в рамках проведення профілактичних заходів з метою стабілізації криміногенної ситуації, 17 липня, правоохоронці виявили незаконний склад зброї. Чоловік, у дачному будинку, переховував чималий арсенал вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляє ГУНП у Тернопільській області, ще у травні місяці надійшло повідомлення, що у Смиківцях зберігають чималий запас зброї та боєприпасів. Впродовж трьох місяців оперативники перевіряли отриману інформацію.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили 19 корпусів до різних гранат, капсули-детонатори, більше пів кілограма пороху, патрони, електродетонатори, 19 запалів до ручних гранат та зброю. Обіг деяких з вилучених предметів на території України заборонений взагалі.

До слова, сам тернополянин перебував у розшуку. Донецькі правоохоронці інкримінують чоловікові причетність до тяжких та особливо тяжких злочинів. Наразі, підозрюваного затримали. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ГУНП, #склад зброї, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: