Кандидат у народні депутати Віталій Горба: «Ваша довіра. Моя праця»

18.07.2019 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Виборча кампанія добігає кінця. Уже цієї неділі, 21 липня, українці оберуть новий склад Верховної Ради. Експерти прогнозують, що це буде кардинально інший парламент. Саме тому настільки важливо зробити правильний вибір і обрати справді достойних фахівців.

Дострокові вибори звузили шанси для молодих політиків повною мірою репрезентувати себе виборцям. Серед них - і кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №165, успішний адвокат Віталій Горба.

- Я не є достатньо розкрученою медіа-персоною. Мене знають винятково через професійну діяльність. До того ж, я ще не встиг дійти до кожного куточка свого округу, де би міг донести свої думки до людей, - каже Віталій Горба. - Хоча, попри обмаль часу, я не пішов шляхом віртуальної «розкрутки» лише через телебачення, газети чи Інтернет. Адже я чітко розумів запит людей. Вони хочуть не тільки бачити якийсь омріяний образ. Вони насамперед прагнуть відчути людину.

Тож кандидат свідомо обрав безпосереднє спілкування із виборцями. І вже помітив, що дійсно має у них підтримку.

- Люди мені вірять, і це мене надихає, - стверджує пан Горба. – Втім, розумію, що для когось я так і залишуся невідомим кандидатом у бюлетені. Але я сподіваюся на мудрість виборця. На те, що він дійсно розуміє, наскільки важливо саме зараз обрати правильну людину у Верховну Раду.

Одним із законотворчих пріоритетів Віталій Горба називає запровадження дієвих механізмів народовладдя. Адже на 28-му році Незалежності Україна не має Закону «Про місцеві референдуми», а такий документ є вкрай необхідним.

- Повноваження, які виконують органи місцевого самоврядування, тепер почали використовувати у приватних інтересах тих, хто до цієї влади дорвався, – пояснює свою позицію кандидат у народні депутати. – Тому й треба виробити механізм «стримування і противаг». Однозначно потрібен Закон «Про місцеві референдуми», де слід передбачити, що ключові питання місцевого самоврядування можна вирішувати і шляхом референдуму. Нехай люди самі визначають: як називати ту чи іншу вулицю, як розпорядитися тією чи іншою власністю тощо. Не група людей у сесійній залі це має здійснювати!

У міжнародній політиці Віталій Горба підтримує курс до ЄС і НАТО. Водночас кандидат наголосив, що будь-які міжнародні відносини повинні ґрунтуватися винятково на національних інтересах України.

- На цьому етапі історії нашої держави немає іншої альтернативи, як рухатися в напрямку ЄС і НАТО, - підкреслює Віталій Горба. – Адже Україна фактично стала заручником геополітичної боротьби між Росією і США. Маючи конфлікт у Сирії, Росія майже симетрично організовує подібне на сході України. Тому на міжнародних майданчиках сьогодні Сирія і Україна звучать разом. Думаю, усі ці питання рано чи пізно будуть вирішені, Україна стане успішною європейською, військово-сильною державою!

Що цікаво, передвиборче гасло - "Ваша довіра. Моя праця" - Віталій Горба обрав не випадково. 

– Обираючи представника у парламент, люди надають тій чи іншій особі певний рівень довіри, - підсумовує кандидат. - Тому у моєму гаслі і закладений посил, що я сподіваюся на їхню довіру. Для мене є очевидним, скільки роботи очікує на майбутнього парламентарія. І я готовий приступити до виконання цих обов’язків, причому працювати якісно і лише в інтересах своїх виборців. До речі, 21 липня, коли ви прийдете на виборчі дільниці, щоб віддати свій голос, зауважте: мій номер у виборчому бюлетені – «№1 Віталій Горба».

Марина Худик


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі