При обранні Зеновія Холоднюка у Верховну Раду земляки матимуть вірного захисника своїх інтересів, – науковець Петро Білінський

Опубліковано:
18 Липня, 2019

Доктор медичних наук, розробник нового напрямку лікування переломів і псевдоартрозів кісток Петро Білінський вважає, що при обранні Зеновія Холоднюка у Верховну Раду земляки матимуть вірного захисника своїх інтересів.

Про це науковець заявив у відеозверненні на своїй сторінці у фейсбуці.

 

«Старші люди пам’ятають, що у часи польської окупації Західна Україна вижила завдяки кличу «свій до свого по своє». Саме такі відносини можуть допомогти нам у цей важкий час. Такі принципи сповідує наш земляк, голова Селянської партії – Холоднюк Зеновій Васильович. Він балотується у Верховну Раду по 166 округу – Гусятинському, Теребовлянському ,Бучацькому, Монастириському районах. Зіновій Васильович – активний член Тернопільського земляцтва у Києві, завжди активно допомагає землякам. Починав трудову діяльність трактористом, директор заводу у Чорткові, зараз завідувач відділу у Державному Управлінні справами. При його обранні у Верховну Раду земляки матимуть вірного захисника своїх інтересів», – вважає Петро Білінський.

Науковець нагадав, що Зеновій Холоднюк – противник великих агрофірм, палкий прихильник фермерського руху.

«Якщо у Раді будуть такі люди, як Холоднюк Зеновій Васильович, ми зможемо захистити себе від «русского міра», ненависних «рабіновичів і медведчуків». Земляки, будьте розумні, голосуйте за справжніх українців, за Холоднюка Зеновія Васильовича», – закликав доктор медичних наук Петро Білінський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #холоднюк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: