Багатодітні родини звернулись до тернополян

Опубліковано:
18 Липня, 2019

Ми, батьки багатодітних сімей Тернополя, підтримуємо на виборах до Верховної Ради України Леоніда Бицюру — кандидата, для якого сім’я, родина, діти — найвищі цінності, а захист материнства і дитинства — питання національної безпеки.

Більшість людей думають, що народжувати в нинішній складний час багато дітей — це означає прирікати їх на виживання. Водночас демографи б’ють на сполох: Україна вимирає! А між цих двох позицій, двох вогнів завжди перебуваємо ми — багатодітні батьки. Бо віримо: якщо Господь дає нам дітей, то з допомогою небайдужих людей, таких, як Леонід Олексійович, допоможе їх виростити.

Наші діти — це не проблеми і клопіт, а найперше — радість. Про це завжди нам нагадує Леонід Олексійович, бо для нього немає чужих дітей і чужих проблем. Леонід Олексійович іще жодного разу нікому з нас не відмовив у допомозі. Ми це дуже цінуємо, бо не раз чули від чиновників, посадовими обов’язками яких є допомога багатодітним сім’ям, фрази на кшталт «Ми вас не просили народжувати», «У нас теж є діти, але нам ніхто не помагає»…

Леонідові Олексійовичу не треба довго пояснювати наших проблем і потреб. Надто коли йдеться про здоров’я дітей, розвиток їхніх здібностей, право на освіту, відпочинок… Він завжди ставиться до нас із глибокою повагою і вдячністю, бо вважає наше батьківство і материнство подвигом на благо України.

Віримо, що Леонід Бицюра і в парламенті буде надійним захисником багатодітних родин та всіляко сприятиме тому, щоби батьки не переживали за майбутнє своїх нащадків і не боялися народжувати в Україні й для України.

Хочемо для своїх дітей щасливого майбутнього в заможній правовій, мирній державі. Мріємо бачити, як вони розвиваються, змінюють її. Хочемо бачити, як наші діти стають успішними в рідній країні, як ростуть наші внуки… Саме тому голосуватимемо за Леоніда Бицюру і просимо всіх свідомих тернополян підтримати наш вибір.

ГО багатодітних сімей «Велика родина».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #звернення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #родина, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: