На «Файному Місті» забудь про турботи – поринь у вир музики з «Файним»

Опубліковано:
17 Липня, 2019

Місто мрії Файних Людей готується до свята. 25-28 липня на його території зберуться тисячі й тисячі стильних, активних і запальних поціновувачів сучасного музичного мистецтва у найкращих його проявах.

Найголовніше у «Файному Місті» – це атмосфера фестивалю. Кожен, хто потрапляє на його територію, хоч на кілька днів, але забуває про будь-які буденні проблеми та турботи. Протягом всіх днів фестивалю тут панує лише любов, радість та повне відчуття свободи.

Уже оголошені учасники, які виступлять на DARK STAGE. Це Eluveitie (Швейцарія), Avatar (Швеція), Emil Bulls (Німеччина), Heart Of A Coward (Британія), Imminence (Швеція), Wildways (Росія), Space Of Variations, 1914, Motanka, Velikhan, Rideau (Швеція), MegamasS, Street to the Ocean (Австрія), Bojevilla, O’Hamsters, Niamh (Італія), New Disorder (Італія). Тож буде гаряче!

Втамувати спрагу і додати ще більше драйву усім мешканцям «Файного Міста» допоможе генеральний спонсор фестивалю ТМ Тернопільське. Адже це пиво вариться лише для Файних людей найкращими місцевими пивоварами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #файне місто, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: