«Українська стратегія Гройсмана» заводить до Парламенту понад 15 депутатів

Опубліковано:
17 Липня, 2019
За результатами опитування, проведеного Центром соціальних експертиз Інституту соціології, на майбутніх виборах до Верховної Ради України за “Українську Стратегію Гройсмана” планують віддати свої голоси 5,1% виборців.

Таким чином, партія подолає прохідний бар’єр і потрапить до Парламенту. Показник у 5,1% означає, що як мінімум 15 представників “Української Стратегії Гройсмана” увійдуть до Верховної Ради України.

Згідно з цими ж дослідженнями, партія “Слуга народу” заводить за списком 111 депутатів, “Опозиційна платформа – За життя” – 34 нардепи, “Європейська солідарність” – 23, партії “Голос” і “Батьківщина” – по 21 депутату.

Остаточна кількість буде залежати від низки факторів, зокрема від того, якою буде явка виборців, скільки політсил пройдуть прохідний бар’єр, як розподіляться голоси виборців між тими партіями, які потраплять до Парламенту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гройсман, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: