Відома тернополянка розповіла про що найбільше мріє

Опубліковано:
17 Липня, 2019

«Найбільше мрію, щоб мою країну поважали у світі!», – написала Лариса Римар, кандидат в народні депутати України по Тернополю від партії «Громадянська  позиція» на своїй сторінці в ФБ.

Найбільше мрію, щоб мою країну поважали у світі!

16 липня 1990 року була схвалена Декларація про державний суверенітет.  З чого часу почався рух України до самостійної та соборної держави. Далі було 24 серпня та 1 грудня 1991 року. Тоді 90% громадян країни сказали ТАК незалежній Україні. На старті ми були в числі 10 стабільних економік Європи. Пригадайте, як наші сусіди  поляки в кінці 80-х гендлювали у Тернополі. Нас тоді було майже 52 мільйони.

Ми пройшли шлях у довгих 28 років. Ми пережили 5 президентів, 8 скликань парламенту, 22 склади уряду. Мене, як політика незалежної України, лякає те, що усі вони зробили з нашою мрією!

Статистика  жахає. За роки незалежності ми втратили майже 20% населення України, і це переважно 10 млн. сільського населення, яке за роки незалежності  просто вимерло. Відтак за 28 років підрубане коріння, на якому тримається генофонд української нації. Ми опинилися  в рейтингах далеко позаду африканських країн. Ми є найбіднішою країною Європи.

Як політик з 20-літнім стажем, я ставлю запитання – хто винен, що ці 28 років ми котилися і далі котимося в прірву. Хто відповість за псевдореформи, загублені життя, за офшори, корупційні скандали, 15 000 загиблих після Революції Гідності, торгівлю на крові, за подвійні стандарти…

Але я знаю відповіді на найважливіші питання, які болять кожного.

Чому Європа відвернулася від нас? Тому що українська влада зневажила накази Майдану та Революції Гідності, і за 4 роки виконала Угоду про Асоціацію з ЄС лише на 24 %. Європа поважає послідовних та відповідальних.

Чому ми найбідніші в Європі? Бо за 28 років в Україні, як ракова пухлина, народилася кланово-корумпована олігархія, яка монополізувала життєвоважливі економічні та енергетичні артерії країни, не давши розвинути середній клас!

Чому у нас комплекс меншовартості? Тому, що усі президенти з протягнутою рукою жебракують по світу, нічого не роблячи аби зберегти головне – наш людський потенціал, який виїхав на заробітки в ту ж саму Росію та Європу!

Упродовж 28 років ми обирали між комуністами і демократами, лівими і правими, тих, хто у  вишиванках чи краватках, обирали з двох бід менше зло.

Але, переконана, що прийшов час, коли треба обирати кращих, тих, хто знає та вміє перетворювати країну, хто своїми справами довів ефективність та результативність.

Сьогодні Україна парламентсько-президентська республіка. Верховна Рада, всенародно обрана, формує Кабінет Міністрів, визначає вектор соціально-економічного життя країни, а відтак кожен народний депутат відповідальний за стан справ у державі.

Україна стоїть перед виборами нового парламенту. Переконана, що від того, кого виберуть українці 21 липня залежить, чи є перспективи на розвиток та росту у  нашої країни!

Тому ми немає права на помилку! Досить експериментів!

Ми не маємо права перетворити парламент на стадіон для шоу та допустити туди недосвідчених «котів у мішку», які можуть довести країну ще до більшої руїни, або «вовків в овечій шкурі», на корумпованих лапах яких кров тисячі українців!

Парламент – це платформа, де пишеться законодавство та твориться майбутнє кожного з нас. Там мають бути відповідальні, чесні, мудрі, досвідчені та думаючі політики, такі як Анатолій Гриценко та його команда, які здатні захисти наші конституційні права та свободи!

Переконана, що 21 липня кожен із Вас зробить правильний та, головне, усвідомлений вибір!

Я звертаюся, в першу чергу, до тих хто підтримав Анатолія Гриценка у першому турі президентських виборів незважати на замовну соціологію. Це майже  7% виборців, а це 1,3 млн українців, у тому числі 100 тисяч виборців Тернопільщини, зокрема 25 тисяч тернополян. Якщо ми усі дружно підемо на виборчі дільниці, то «Громадянська позиція» у парламенті наше життя на краще.

Віримо у Вашу громадянську позицію! Довіряєш – голосуй! Номер 12 у виборчому бюлетені!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #римар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: