На Тернопільщині кандидат у народні депутати наїхав на конкурента

Опубліковано:
17 Липня, 2019

 

У Скалаті, 16 липня, кандидат у народні депутати наїхав автомобілем на помічника одного із народних обранців. Як розповідає поліція, конфлікт виник напередодні. Усе розпочалось із того, що кандидати не змогли поділити білборд для політичної агітації.

Представники кандидата у народні депутати намагалися заклеїти білборд з агітаційною рекламою та встановити свої плакати, з власною передвиборчою агітацією. Опоненти ж намагались перешкодити їм. Таким чином виник конфлікт, який після закінчення аргументів переріс у сутичку. Народний депутат, який був на місці події, після вирішення конфлікту намагався поїхати, але здаючи назад наїхав на помічника кандидата у народні депутати. Потерпілий із травмою руки звернувся за допомогою до медиків.

Наразі, поліцейські встановлюють законність дій представників кандидата в народні депутати щодо розміщення агітаційної реклами на білборді. У разі, якщо вони не підтвердяться, на порушників складуть адмінпротокол.

До слова, за фактом аварі та наїзду на людину, завели справу, як порушення правил безпеки дорожнього руху.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #білборди, #кандидати у народні депутати, #політична агітаці, #скалат, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: