Фестиваль «Файне Місто» – море драйву та яскравих емоцій разом з ТМ Тернопільське

Опубліковано:
16 Липня, 2019

Найвідоміший тернопільський фестиваль «Файне Місто», який цього року відбудеться з 25 по 28 липня, є найочікуванішою музичною подією року. За словами організаторів, територія вільних людей передбачається досить густонаселеною – орієнтовно два десятки тисяч поціновувачів музики, драйву і яскравих емоцій.

Генеральний спонсор «Файного Міста» – ТМ Тернопільське – допоможе створити незабутню фестивальну атмосферу. Недарма кажуть, що Тернопіль направду є центром усього смачного, натурального та якісного! «Файне» – зрозуміле і близьке всім і кожному!

«Файне Місто»-2019 вражає масштабами: понад 100 виконавців з різних країн виступатимуть на шести сценах. Серед них – найяскравіші гурти не тільки з України, а й з Німеччини, Швеції, Швейцарії, Ітлаії, Австрії, Росії.

Тож кожен із громадян території вільних людей з-поміж цього розмаїття обере те, що найближче саме йому. Насолоджуватися улюбленою музикою на фестивалі допоможе тернопільське пиво. Тож смакуй «Файне»! Відчуй усю атмосферу «Файного Міста»!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #файне місто, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: