У Польщі загинула 16-річна дівчина з Тернопільщини

Опубліковано:
16 Липня, 2019

16-річну українку, яка загинула у аварії дорогою до польського Кракова, звали Маріанна Герман. Вона із селища Коропець на Тернопільщині.

Дівчина закінчила 9 класів місцевої школи. Навчалась у коледжі Прикарпатського університету імені Стефаника. Друзі згадують її теплими словами і не вірять у те, що сталося, пише “Терен”.

“Вона була добра, хороша дівчинка, привітна, доброзичлива. Завжди допомагала друзям у важку хвилину. Була дуже талановита: ходила в музичну школу на фортепіано, закінчила нещодавно курси візажистів. Дуже шкода, що так сталось. Досі не віриться”, – розповіла подруга Аліна Іванова.

З ким і чому їхала до Польщі – не повідомляють. Відомо, що тіло дівчини на батьківщину поки не привезли.

11 липня близько 2:50 у Польщі в смертельну аварію потрапив мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, в якому їхали українці. Між містами Дембиця і Тарнів у напрямку Кракова бус врізався у причіп вантажівки, яка їхала попереду. Загинула 16-річна пасажирка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #герман, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: