Не погоджуйтеся на погану каву, погану дружбу і поганого партнера

15.07.2019 23:43   Джерело: uamodna.com
Опубліковано : Новини Тернопілля

Ви самі вирішуєте, як вам жити, з ким дружити і кого любити.

У житті завжди знайдуться люди, які скажуть вам, щоб ви не дуже брали все близько до серця, розслабилися і пливли за течією, приймаючи все таким, яким воно є.

Так, це, безумовно, непогана порада, бо не будеш ганятися за кожним хмарою, що пропливає по небу. Але є деякі речі, які в жодному разі не можна ігнорувати: «Якось воно буде!» Адже саме від них залежить наше щастя і можливість жити повноцінно.

«Порадники», які говорять вам про те, що жити треба легко і не чекати багато чого від життя, насправді надають вам ведмежу послугу. Ніхто не має права розповідати, як вам жити, або засуджувати відповідно до своїх стандартів.

Єдине, до чого ви повинні прислухатися, — це власне серце. Тільки воно безпомилково може підказати, що принесе вам щастя, а що — навпаки.

Якщо ж будете жити, постійно слухаючи і переживаючи, що про вас думають або говорять інші люди, то вас чекають виключно стреси і переживання.

Якщо ваша пристрасна натура когось відштовхує, і вони хочуть піти — відпустіть. Вам не потрібні поруч люди, які не відповідають вашій енергетиці. Найголовніше — бути завжди чесними із собою: з ким ви хочете йти по життю, чого очікуєте від людей, яких впускаєте у своє життя.

Ваше життя має бути наповнене тим, що любите і що приносить щастя. Не бійтеся говорити про це вголос.

Природно, що ви, як і всі люди, не сяєте щастям поруч з фальшивими і посередніми людьми.

Але якщо ви ведете себе так, ніби вам все одно, то вгадайте, що буде? Правильно, життя «подарує» вам людей, які будуть точнісінько такими ж — ніякими. Ось як це працює.

Звичайно, багато речей в житті ви не можете контролювати. Йдеться насамперед про слова і вчинки інших людей. І ви не можете ні змінити їх, ні переконати в чомусь.

Єдина людина, над якою у вас є контроль, це ви. Ви, і тільки ви, вирішуєте, як вам жити, з ким дружити і кого любити.

Тому ніколи не погоджуйтеся пити погану каву. Не погоджуйтеся на поганих друзів, які в скрутну хвилину зрадять. Вони згадують про вас тільки тоді, коли їм щось потрібно. І ніколи не погоджуйтеся на відносини з поганими людьми. Це отруює вас і ваше життя, замість того, щоб надихати і допомагати рости.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: uamodna.com  

Коментарі