Притула про Зеленського: Він пахав, як кінь. Російською «на износ». Він відверто викликав у мене велике захоплення

15.07.2019 23:13   Джерело: prefiksblog.co.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

Відомий гуморист, телеведучий, а також кандидат в народні депутати Сергій Притула в інтерв’ю “Українській правді” розповів про своє відношення до Володимира Зеленського:

Я не готовий розказувати, який Зеленський як людина, тому що ми перетиналися в 90% випадків по робочих питаннях. На початку нульових я активно займався організацією концертів у Тернополі і частково по Західній Україні.

Я був тією людиною, яка робила перші концерти “95 кварталу” у Тернополі, потім допомагав їм з туром по Західній Україні. 

Я дуже люблю Вадима Переверзєва, який не стоїть на сцені, але є дуже толковим автором і взагалі інтелектуальною глибою. Лєна Кравець – це людина, яка входить в квартет моїх улюблених жінок на українському телебаченні, паралельно з Єфросиніною, Осадчею і Леською Нікітюк. Для мене це такий пантеон жінок-зірок українського телебачення. 

Із Зеленським ми спілкувалися вряди-годи в ті часи, коли він був артистом, який розганяв цей “95 квартал”, виводив на вищі щаблі популярності.

Він пахав, як кінь. Російською “на износ”. Він робив все можливе для того, щоб його колектив опинився в топі українського шоу-бізнесу і не тільки українського. 

Як лідер колективу він відверто викликав у мене велике захоплення і таке ж саме викликав як бізнесмен. Тому що Зеленський створив найуспішніший гумористичний продакшн Центрально-Східної Європи. Це очевидно. Я не беру до уваги Comedy club production в Москві, тому що не зовсім вважаю Росію Європою.

Ні в Польщі, ні в Чехії, ні в Словаччині – ніде немає такого потужного продакшна в гуморі, який би одразу закривав кілька напрямків. Зйомки повнометражних фільмів, сіткомів, мультики, пачка топових телевізійних проектів, формати яких продають в десятки країн. 

Тобто це дійсно величезна машина, за якою стоїть наполегливість Зеленського. 

Наскільки ця наполегливість Зеленського буде знаходити відображення в його роботі як політичного діяча, як гаранта Конституції – про це міркувати не беруся, тому що якогось суспільного діяча і політика Зеленського я не знав так само, як і 100% населення цієї країни. 

Зеленський як політик з’явився у нас, грубо кажучи, після Нового року. Хоча підготовка до зустрічі Зеленського-політика велася останні кілька років. Це очевидно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: prefiksblog.co.ua  

Коментарі