Тернополяни обирають нових політиків до Верховної Ради

Опубліковано:
15 Липня, 2019

21 липня позачергові вибори до Верховної ради України. За даними моніторингу електоральних настроїв українців, за попередніми даними, у раду мають шанс потрапити всього п’ять політичних сил, серед них і партія «Голос», Святослава Вакарчука.

По Тернополю від партії Голос балотується 36-річний громадський активіст – Максим Черкашин.

«Так, згідно результатів опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» протягом 6-10 липня цього року, 39% респондентів вважають, що справи в Україні йдуть – у неправильному, 26% – не визначилися з цього питання, – відзначає Максим Черкашин. – Про що це говорить, а це передусім показує той факт, що люди втомилися від старої влади і тих самих обличь у політиці, які не можуть та не хочуть змінювати ситуацію в країні на краще. Українці хочуть дієвих, молодих, сучасних реформаторів, які здатні вивести державу з кризи та запустити усі соціально-економічні процеси у правильному напрямку».

Тому сьогодні Максим Черкашин йде на вибори до Верховної Ради України, по 163-му одномандатному окрузі – місто Тернопіль, щоб у складі команди «Голос» змінити життя українців на краще.

«Повернемо людину в центр держави. Не людина має бути в кулаку держави, а держава на долоні в людини. Замінимо найслабшу ланку в державі — неефективну владу, сформовану старими політиками, непорядними і непрофесійними управлінцями, -наголошує Максим Черкашин.-  Ми повинні змінити парламент, щоб змінити Україну. Стара політика має відійти в минуле — її місце в музеї. Під куполом нової Верховної Ради має створюватись нова політика. Підтримаємо тих, хто прагне справжніх змін, бо люди голосують за зміни».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #черкашин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: