Тарас Юрик про недопущення реваншу: Від кожного з нас 21 липня залежатиме, чи «постріл» буде у ворога чи в самих себе

Опубліковано:
15 Липня, 2019

Останні п’ять років ми бачимо гібридну агресію зі сторони Росії. Сьогодні перед парламентськими виборами ми знаходимося також в умовах гібридного сприйняття та гібридної політики. На цьому наголосив Тарас Юрик, народний депутат України, а сьогодні також кандидат до Парламенту від Європейської Солідарності у Підгайцях під час зустрічі з людьми та знайомства їх з командою Петра Порошенка.

“Нам потрібно бути відповідальними один перед одним та розуміти, що успішна Україна буде не тоді, коли закінчиться якась епоха, а коли кожен з нас буде крок за кроком будувати цю країну і так як останні п’ять років вона ставала міцнішою через українську армію, ідеологічну наповненість, українську мову, історію, пісню, кіно, ми зшиватимемо її в єдиний організм, – зазначив Тарас Юрик. – Ми повинні усвідомити, що чудес не буває. Програвши одну битву, ми не маємо програти війну”.

Тарас Юрик підкреслив, що потрібно підтримати тих, за ким реальні українські справи. “За останні п’ять років завдяки Петру Порошенку ми не лише ідеологічно зміцнилися, ми зміцнилися інфраструктурно. Сьогодні ми інституційно ослабли. Тож прийшов не дати можливості проросійського реваншу та розвернути країну. Від кожного з нас залежить багато і постріл, який буде зроблено 21 липня, буде залежити чи він буде в ворога чи в самих себе”, – акцентував Тарас Юрик. 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тарас юрик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: