«Файне Місто» + «Файне» пиво – тільки найкраща якість на всяк смак

Опубліковано:
14 Липня, 2019

«Файне Місто» є одним з небагатьох українських фестивалів, на якому перетинаються практично всі сучасні напрямки музики. Рок, альтернатива, фолк, поп, денс – музику виконують тільки найкращі українські та іноземні виконавці на шести сценах фестивалю.

Хедлайнером головної музичної події року в Тернополі цього разу буде Kadebostany. 27 липня гурт, який вважають феноменом європейської поп-музики, закриватиме головну сцену фестивалю «Файне Місто». Kadebostany створили не просто музику, а цілу республіку свободи та любові, яка цього року неодмінно стане частиною Території Вільних Людей.

Генеральний спонсор «Файного Міста» ТМ Тернопільське – пиво родом з центру екологічно чистого регіону, де особливо дбають про натуральність, якість та смак. Як «Файне» пиво від ТМ Тернопільське зрозуміле і близьке всім і кожному, так і на «Файному Місті» кожен знайде музику собі до душі.

Додамо, що фестиваль «Файне Місто» відбудеться в Тернополі 25-28 липня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільське, #тернопільські новини, #файне місто, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: