Віталій Гайдукевич про Європейську Солідарність: Давайте підтримаємо команду, котра грає за Україну

Опубліковано:
14 Липня, 2019

У суботу, 13 липня, на Тернопільщині перебуває потужний десант політичної партії Європейська Солідарність. Представники команди Петра Порошенка побували на Бережанщині, де відбувався товариський матч між ветеранськими футбольними командами “Карпати” (Львів) та “Нива” (Бережани).

“Футбол як і політика – це командна гра і великі зусилля. І там, і там важливі досвідчені та умілі гравці. Ми ніколи не отримаємо результат за рік чи два. Окрім зусиль, мають бути ще довіра до цих людей, котрі намагаються щось зробити для країни.
Тому давайте будемо терплячі один до одного, адже результат, який досягається в країні – це наш спільний результат”, – зазначив відомий журналіст, а сьогодні представник команди Європейська Солідарність та кандидат у народні депутати Віталій Гайдукевич, звертаючись до людей, які прийшли на матч.

Він наголосив, що сьогодні перед країною нависла загроза проросійського реваншу, тому нам потрібно максимально зорганізуватися і проголосувати 21 липня за Україну.

“Наша команда може стати мостом для того, щоб ми перейшли прірву і не дали країні в цю прірву скотитися. Тому давайте підтримаємо команду, яка грає за Україну”, – підкреслив Віталій Гайдукевич. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #Гайдукевич, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: