Андрій Парубій закликав підтримати Тараса Юрика: Він важливий «боєць», котрий потрібний у Верховній Раді

Опубліковано:
14 Липня, 2019

“Для нас важливий не тільки список, а щоб також була підтримана вся команда Європейської Солідарності і був підтриманий наш кандидат по вашому 165-ому окрузі Тарас Юрик, – зазначив спікер Парламенту та кандидат у народні депутати від політичної партії Європейська Солідарність, перебуваючи у суботу, 13 липня, на Бережанщині та Підгаєччині.

Сьогодні представники команди Петра Порошенка відвідали Тернопілля та поспілкувалися з місцевими жителями. У Бережанах вони побували на футбольному матчі між ветеранськими командами “Карпати” (Львів) та “Нива” (Бережани).

“Ви бачили футбольний матч і бачили важливість командної гри, – звернувся до людей Андрій Парубій. – І дуже важливо, щоб команда була також представлена у Парламенті. Тому що кожен “боєць” у складі Верховної Ради буде мати важливе значення.  Тому я закликаю вас проголосувати 21 липня за мого товариша, за Тараса Юрика”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парубій, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: