Жінка, якій довіряють! Авторитетні тернополяни закликають голосувати 21 липня за Ларису Римар

Опубліковано:
14 Липня, 2019

Відомі та авторитетні тернополяни звернулися до виборців із закликом віддати свій голос 21 липня за кандидата від партії «Громадянська позиція», депутата Тернопільської обласної ради, директора Тернопільського музичного коледжу ім.Соломії Крушельницької Ларису Римар.

null

Роман Бойко

Роман Бойко – заслужений артист України, педагог, громадський депутат Тернопільської міської ради першого скликання:

«Я хочу звернутися до усіх тернополян, своїх добрих друзів, знайомих підтримати Ларису Іванівну Римар. Лариса Римар – авторитетна прекрасна людина, депутат Тернопільської обласної ради, успішний керівник музичного коледжу. Коли вона прийшла до нас керівником, то вона створила такі умови, що на роботу ми приходимо з любов’ю, діти займаються успішно, а загалом у нас є прекрасний результат».

null

Євген УДІН

Євген УДІН – заслужений художник України, український графік, громадський діяч.

«Лариса Римар – приклад сучасного прогресивного керівника, об’єднуючу в собі увагу до студентів та педагогів, високу професійність, повагу і підтримку до творчих досягнень колективу. Вона активно сприяє розповсюдженню авторитету як музичного коледжу, так і мистецтва загалом. У своїй роботі вона запалює інших. Завжди наполеглива, позитивна і конструктивна. Я закликаю усіх тернополян підтримати пані Римар і вона покаже, як треба захищати свій край!»

null

Надія Яцюк

Надія Яцюк – заслужена артистка України, солістка Тернопільської обласної філармонії:

«Я знаю Ларису Римар як прекрасного фахівця, чудову жінку, прекрасну людину, велику творчу особистість. Вона працює недавно у нашому коледжі, але внесла великий творчий потенціал у його розвиток. Вона допомагає студентам реалізувати  себе, розширити творчі горизонти. Мені здається, що саме жінки можуть допомогти змінити нашу державу. І тому я підтримую її особисто,  всіх прошу підтримати Ларису Римар у її громадській та депутатській діяльності. І всіх закликаю до цього!».

null

Сергій Маловічко

Сергій Маловічко – голова Тернопільського осередку Музичної спілки України, кандидат мистецтвознавства:

«Сьогодні ми живемо в такий час, коли потрібно визначитися. Саме головне, нам потрібно не помилитися. Я підтримую Римар Ларису Іванівну, яка щось хоче змінити в державі, хоче щось виправити і хоче брати участь у змінах. Спілкуючись з нею упродовж багатьох років мушу ствердно сказати, що ця жінка не тільки хоче, а й знає, як і що треба зробити. Вона веде за собою і не бачить перед собою перепон аби досягнути позитивного результату. Тому вважаю, що сьогодні такі люди вкрай потрібні!»

null

Володимир Барна

Володимир Барна, голова обласного відділення Українського благодійного фонду культури, поет, перекладач, громадський діяч:

«Нині багато від Тернополя йде претендентів до Верховної Ради. Але роздумуючи над усіма нині персоналіями, виокремлюєш ту єдину кандидатуру, яка би вартувала бути представленою від Тернополя народним депутатом України. Це,  без сумніву, Лариса Римар, яка серед цього бомонду виокремлюється своєю інтелігентністю, шляхетністю, разом із тим і розумом, і діловитістю».

null

Олена Рапіта

Олена Рапіта –  викладач Тернопільського музичного коледжу ім Соломії Крушельницької:                                         

«Лариса Іванівна –  надзвичайно енергійна, відкрита жінка, яка  переповнена масою ідей. Я, як піаністка, дуже зацікавлена, щоб наш конкурс піаністів імені нашого земляка Василя Барвінського, який проводився  протягом багатьох років, розвивався. За підтримки Лариси Римар конкурс отримав нове життя, свіже дихання, вийшов на новий рівень. Лариса Іванівна, людина, яка за все, що береться, увінчується успіхом, це надзвичайно надихає нас, викладачів, і ми стараємось її підтримати в усьому».

null

Зіновій ЯСЕНИК

Зіновій ЯСЕНИК –  заслужений лікар України, головний лікар КНП ОФТЛР:

«Ми сьогодні знову стоїмо перед вибором, дуже важливим вибором для України, для держави і, зокрема, для Тернопільської області, кого ми будемо делегувати до Верховного Ради. Звичайно є багато кандидатур, є багато людей, які б хотіли своєю працею звеличити і націю, і нашу культуру, і наш народ, і  нашу державність. З тих людей ми знаємо й таких, які своєю працею, вмінням відношенням, своїми здобутками вже мають на сьогоднішній день певні досягнення,  такі люди вже перевірені і в роботі, і в політиці, і вони надійні. Такою людиною є Лариса Іванівна Римар, людина, яка самодостатня, яка здобула певних успіхів, патріотка і вона гідно може представляти нашу Тернопільщину в законодавчому органі України.                                 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #римар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: