«Ми просто не маємо права підвести довіру людей», - Зеновій Холоднюк

13.07.2019 18:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У містах і селах області тривають зустрічі з виборцями кандидата у депутати Зеновія Холоднюка, який йде до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастириський райони).

Так, нещодавно Зеновій Холоднюк побував у Гримайлові та Микулинцях. Враженнями від зустрічей із земляками голова Селянської партії України, а нині – кандидат у народні депутати поділився на своїй сторінці у фейсбуці.

«Продовжуються наші багаточисленні зустрічі з людьми, які так привітно нас зустрічають, та кожного разу підтримують, розуміючи нашу нелегку місію. Ми раді були вчора побувати у селищах Гримайлів та Микулинцях, де сотні наших громадян не хотіли нас відпускати, дякуючи за концерт та за просте спілкування, якого їм так не вистачає від теперішніх депутатів», - написав Зеновій Холоднюк.

 

Кандидат у депутати Верховної Ради в ОВО №166, який першочерговим своїм завданням ставить відродження українського села, підкреслив, що не має права підвести довіру своїх виборців.

«І ми розуміємо, що таких людей ми підвести просто не маємо права. Тепер тільки до перемоги!», - зазначив Зеновій Холоднюк.

Нагадаємо, що Зеновій Холоднюк – корінний селянин із сім’ї колгоспників. Народився і виріс в Улашківцях Чортківського району на Тернопільщині, жив у рідному селі значну частину свого життя і вже понад десять років очолює Селянську партію України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі