У Тернополі містяни обирають як буде виглядати новий парк

Опубліковано:
13 Липня, 2019

У Тернополі, 12 липня, в Українському домі “Перемога”відбулася презентація проектів, які були подані на архітектурний конкурс кращих ескізів нового міського парку. Він   буде розташований на території мікрорайону №14 поблизу таких вулиць: Генерала М. Тарнавського, вул. Володимира Великого, вул. М. Липницького та вул. Київською.

За відведений період було подано чотири ескізи проектів нового міського парку. Для обрання переможного проекту будуть враховуватися як думку комісії так і громадськості. Свої пропозиції, відгуки, побажання, що стосується проектів можна, надсилати на електронну скриньку presamr@gmail.com до 16 липня.

null

 Фото з сайту Тернопільської міської ради

«Впродовж двох місяців усі охочі мали можливість подавати свої пропозиції, і загалом за цей період було подано чотири ескізних проекти нового міського парку. Сьогодні ці пропозиції були попередньо розглянуті на засідання конкурсної комісії за участі екологів, дизайнерів, архітекторів та проектантів, а також членами журі було визначено ту концепцію, яка, на їхню думку, є  цікавою. Проте, окрім висновку комісії, ми також хочемо почути думку громадськості, тому запрошуємо усіх охочих тернополян впродовж вихідних завітати в Український Дім та оглянути запропоновані проекти», — розповідає Сергій Надал.

До слова, за результатами конкурсу журі відбирає три кращі ескізні пропозиції, для яких встановлюється призовий фонд. Переможець конкурсу отримує переважне право на подальшу реалізацію проекту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #архітектура, #міський парк, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: