Військовослужбовців Тернопільщини на Схід провели представниці «Асоціації жінок «Дія»

Опубліковано:
13 Липня, 2019

Чергова ротація військовослужбовців. На службу до Луганської області вирушили бійці Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку. Провести та побажати щасливої дороги прийшли рідні, волонтери та священнослужителі. 

Священник освячує бійців та бажає їм легкої служби. 14 військовослужбовців Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку вирушають на Схід. 

“У зв’язку з тим, що їду не вперше, то вже знаю, які завдання поставлені. Ти знаєш, які функції ти повинен виконувати. Звичайно присутній страх, бо ти розумієш, куди їдеш”, каже офіцер, психолог Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку Юлія Євстратова. 

Представниці Тернопільського осередку “Асоціація жінок України “Дія” неодноразово приходять, щоб підтримати військовослужбовців. Цього разу вони їм передали солодощі. Розповідають, що ця ротація для них особлива.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ротація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: