На замовні наклепи конкурентів кандидат Іван Ковалик відповів твердо і відверто

Опубліковано:
13 Липня, 2019

За тиждень до виборів на інтернет-виданні Тернополя з’явилася стаття з явними ознаками замовності проти одного з кандидатів в народні депутати від Тернополя. Цього разу жертвою, скоріш за все конкурентів, став самовисуванець Іван Ковалик. Йому закинули причетність до діючого нардепа-народнофронтівця і останнього голови ТОДА. Мовляв, Ковалик є технічним кандидатом від цих осіб. Також Івана звинуватили в організації кампанії проти екс-регіонала, а сьогодні кандидата в Верховну Раду від “Батьківщини” Михайла Цимбалюка.

На це Іван Ковалик спокійно роз’яснив, що це честь для нього називатися ініціатором руху проти регіоналів, але до даної ситуації він не причетний. Так само як не причетний до вищезгаданих народного депутата і екс-голови обладміністрації. Проте головним завданням українців сьогодні вважає саме недопущення в нову Раду колишніх регіоналів, під якими партіями вони б туди не йшли.

Наостанок Ковалик порадив учасникам цих виборчих гонок не займатися чорним піаром, а правдою добиватися змін в країні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ковалик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: