У Тернополі продовжують шукати кошти на ремонт Гаївського мосту

Опубліковано:
12 Липня, 2019

У Тернополі ніяк не можуть розв’язувати питання з ремонтом Гаївського моста. Уже кілька тижнів він перебуває на ремонті. Проте, щоб повністю відремонтувати міст у бюджеті міської ради не вистачає 205 млн грн.

Як зазначає Іван Крисак, для розв’язання проблеми необхідні спільні зусилля та додатковий бюджет.

“Сьогодні розглядається можливість фінансування із Державного фонду регіонального розвитку, що буде можливим у наступному році. Наше завдання забезпечити якісний проїзд на цій ділянці дороги, адже вона з’єднує дві важливі міжнародні магістралі М-19 та М-12”, – наголосив Іван Крисак.

Нагадаємо, що Гаївський міст перебуває в аварійному стані. З метою запобігання виникненню надзвичайної ситуації організовано перекриття руху транспорту по найбільш небезпечній ділянці шляхопроводу через колію по вул. Об’їзна – вул. Протасевича (правій смузі руху від вул. Протасевича в напрямку вул. Гайова). Також, обмежено максимально допустиму вагу руху автомобільного транспорту на шляхопроводі до 8 т.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гаївський міст, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: