Лариса Римар: «Мої конкуренти витрачають на бігборди сумарно мільйони. Краще б роздали гроші хворим дітям»

Опубліковано:
12 Липня, 2019

Лариси Римар, кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №163 з центром у Тернополі, яка висунута політичною партією «Громадянська позиція», ділиться своїми міркуваннями щодо перебігу виборчої кампанії.

– Пані Ларисо, Ви – досвідчений політик як Ви оцінюєте хід виборчої кампанії у Тернополі і чим вона відрізняється від усіх інших?

– Я понад 20 років залучена у виборчі процеси, тому можу сказати, що теперішня кампанія відрізняється від інших динамічністю через скорочені терміни агітації, а також новими можливостями для донесення своїх меседжів через соціальні мережі. Я і моя команда, наприклад, робимо ставку на соціальні мережі та спілкування з прихильниками face to face. Це дуже здешевлює кампанію! А от мої конкуренти витрачають на зовнішню рекламу на біг-бордах і сіті-лайтах сумарно мільйони. І, головне, з них ми дізнаємося, що хлопці, які були на посадах і парламенті, уже побудували для нас «країну мрій» і обіцяють, що буде ще краще. Краще б роздали гроші хворим дітям, яким не вистачає на вітаміни, ліки та памперси.

– А як щодо прозорості і чесності кампанії?

– Треба відзначити, що вибори у Тернополю практично завжди проходять у відповідності до українського законодавства. У нас свідомий виборець і сильний громадський контроль. Без гречки наразі обходиться. Але відомі факти про більш креативні методи підкупу виборців. Наприклад, у палатці одного з кандидатів міряють тиск та визначають рівень цукру в крові. Веселіше було б, якби робили забір аналізів (Сміється).

– Я оцінюєте шанси «Громадянської позиції» на проходження у парламент?

– Я впевнена, що тернополяни активно підтримають партію «Громадянська позиція», так, як у першому турі президентських виборів підтримали Анатолія Степановича Гриценка. 25 тисяч виборців у Тернополі віддали свої голови лідеру «Громадянської позиції»! Ми свідомі того, що олігархи бояться входження Гриценка в парламент, тому проплачена соціологія занижує його шанси. Але реальний рейтинг станом на сьогодні на межі проходження у Верховну Раду і становить 4.5%. Наша команда сподівається, що активне голосування прихильників Гриценка 21 липня забезпечить перемогу, а відтак, виграють усі українці!

Розмовляла Ірина Демчук

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #римар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: