Унікальну виставку із 43-х полотен представила у Тернополі відома художниця

Опубліковано:
12 Липня, 2019

Виставка без назви. У Тернополі репрезентувала свої роботи відома художниця Наталія Басараб. Картини з різнобарвними квітами, яскравими пейзажами та архітектурою міст. Цю виставку художниця приурочила до власного ювілею. А за плечима мисткині понад 15 персональних виставок. 

На адресу Наталії Басараб лунає багато вітань, теплих слів і навіть віршованих рядків. Друзі прийшли привітати художницю з відкриттям нової персональної виставки у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї. 

Виставку Наталія Басараб спеціально не називала, але присвятила її своєму 65-річчю. На огляд представила 43 полотна. Кожна робота – особлива. Тут можна впізнати і куточки Тернополя й архітектурні споруди Львова. 

“Я не давала назви виставці і навіть не підписувала робіт. Чомусь так вирішила. Тематика дуже зрозуміла для всіх. Тут представлено більше 40 полотен”, розповідає художниця Наталія Басараб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вискавка, #картина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: