Для особливих жінок з Тернопільщини провели подорож на катері й творчий майстер-клас

Опубліковано:
12 Липня, 2019

Серед жінок Тернопільщини є особливі. Вони вродливі, розумні, але їхня реальність часто обмежена стінами квартири. Історію дев’яти з них покажуть у соціальному проекті “Небайдужі” Ольги Шахін.

На зйомках реаліті-шоу для учасниць влаштували справжнє свято: вишукані зачіски та макіяж, розкішні сукні, професійна фотосесія, подорож на катері й творчий майстер-клас. “У кожної з учасниць своя історія. Їхні долі різні й водночас такі схожі. Ми розкажемо про них, аби привернути увагу до проблем тих людей, яких часто не помічаємо. А вони є, вони поруч, вони потребують свята, щоб розвіяти одноманітну буденність”, – зазначає авторка та ведуча реаліті-шоу, голова ГО “Асоціація жінок України “Дія” Ольга Шахін.

До проекту долучились Тернопільський зональний відділ військової служби правопорядку, військові 44-ї окремої артилерійської бригади та заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра. “Це той випадок, коли не люди до влади, а влада йде до людей, – зауважує учасниця проекту Марія Виклюк. – Приємно здивовані. Понад дві години з нами спілкувався Леонід Бицюра. Обговорювали реальність, у якій живуть люди з інвалідністю: недостатня кількість пандусів, труднощі при пересуванні вулицею в інвалідному візку, відсутність ліфтів, а отже – приреченість на сидіння у квартирі. А під час мандрівки на теплоході він розповідав нам яскраві історичні факти й легенди про Тернопіль”.

“Такі проекти вкрай важливі, вони вчать нас чути одне одного, – переконаний Леонід Бицюра. – Вчать бути небайдужими. Величезне спасибі організаторам, особливо Ользі Шахін. Дякую за можливість бути корисним”.

Завершилось спілкування за мольбертами. Жінки малювали сонячні кульбаби й надихалися теплом і щирістю.

Надія МИКОЛАЙЧУК

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємець, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: