Тернопільська юстиція зіграє товариський матч з футбольною командою «Вставай, Сонце»

Опубліковано:
11 Липня, 2019

Футбольна команда «Вставай, Сонце» об’єднала музикантів, акторів, ведучих, художників, меценатів – загалом, понад 60 осіб. Розпочали з участі у «Кубку преси-2019» пам’яті тернопільського журналіста Володимира Кузика,  де зайняли третє місце, розповідає капітан команди, співак, композитор, заслужений артист України Андрій Підлужний.  Згодом виникла ідея проведення футбольного турніру пам’яті нашого відомого земляка Ігоря Пелиха. В рамках підготовки до змагань кожного вівторка команда проводить товариські матчі з іншими командами. Кожен матч приурочений певній суспільно важливій темі.

До прикладу, перша товариська зустріч відбулася з командою «Ветерани патріотам», а гру присвятили нашим Героям – загиблим та живим. Також вже відбувся матч з курсантами ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»  з нагоди Міжнародного Дня моряка із вимогою звільнити нашим моряків із російського полону, та поєдинок з батальйоном «Тернопіль», присвячений бійцям МВС, які загинули, виконуючи свій професійний обов’язок. Крім того, провели і благодійний матч з представниками однієї з мереж магазинів, влаштувавши за допомогою меценатів свято для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

«Ця наша спортивно-мистецька акція пов’язана з тим, що ми різні напрямки, всіх людей, які мають дотичність до того, що відбувається в нашій країні, об’єднуємо і знаходимо благодійну мету, мету привернути увагу до подій, які відбуваються в нашій країні», – зазначив Андрій Підлужний.

Зіграють з  командою «Вставай, Сонце» і представники Тернопільської юстиції. Аби обговорити деталі майбутнього матчу, 10 липня 2019 року керівники Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області зустрілись з Андрієм Підлужним та заступником начальника ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», співзасновником проекту «Ветерани патріотам», суддею змагань Романом Мельником.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #юстиція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: