Максим Черкашин: «Відкритість і прозорість - перший ворог корупції»

11.07.2019 19:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Хабарництво і корупція у владі – дві основні загальнодержавні проблеми за оцінками мешканців Тернопільщини. Люди все ж очікують, що ситуація в Україні після виборів покращиться. Але є й такі, хто зовсім розчарований. Кандидат в народні депутати Максим Черкашин каже, він з командою "Голосу" вже давно шукають вирішення цього питання. Розуміють, що це проблема, від якої громадяни втомились. 

Максим Черкашин каже, корупція існує через те, що немає покараних. Ніхто досі не навів порядку у роботі НАЗК, НАБУ та САП. Тому кандидат в нардепи каже, він має намір покласти край безкарності. Крім того, одне з головних завдань партії "Голос" - навести і повернути кримінальну відповідальність за незаконне збагачення. Це чітка стратегія, якої будуть дотримуватись новообрані депутати.

"У нас є кілька важливих пунктів. По-перше, буде запровадження процедура конфіскації награбованого майна у цивільно-процесуальному порядку, а корупціонера будуть звільняти автоматично із займаних посад. По-друге, ми знищимо можливість застави при вчиненні корупційних злочинів. Корупціонер до суду не буде виходити під заставу. По-третє, ми будемо вдосконалювати систему державних закупівельProZorro, яка вже зберегла мільйони гривень. І, четверте, ми обов’язково повернемо статтю про незаконне збагачення", наголошує кандидат в народні депутати України по 163 округу Тернополя від партії "Голос" Максим Черкашин. 

Тернополяни ж кажуть - оцінюють діяльність місцевої влади значно краще, ніж центральної. Тож покладають надії на тих, хто балотується від Тернополя. Співпрацюючи з міським головою Сергієм Надалом, запровадили систему закупівель і продажів ProZorro. І в цьому Тернопіль став одним з перших. Максим Черкашин каже, такий досвід є, і його треба втілювати на загальнодержавному рівні. У партії "Голос" розуміють, що відкритість і прозорість — це перший ворог корупції. Тому нова команда у парламенті зможе навести лад в країні і змусити хабарників відповідати за вчинки минулого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі