Заява з нагоди виборів до Верховної Ради України

Опубліковано:
11 Липня, 2019

У зв’язку з наближенням дострокових виборів до Верховної Ради України Прес-служба Київської Митрополії УПЦ (ПЦУ) з благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія нагадує про наступне.

Від підсумків голосування 21-го липня 2019 року залежить майбутнє всієї держави, а отже і Української Церкви та кожного з нас – будемо ми рухатися у обраному нашим народом та закріпленому в Конституції напрямку Європейського Союзу та євроатлантичної безпеки, чи допустимо повернення до минулого.

Тож Церква закликає виборців усвідомлено використати час, який залишився, щоб у день голосування, 21 липня, помолившись у недільний день, прийти на виборчі дільниці та зробити відповідальний вибір.

Не маємо права зупинятися на досягнутому, адже все зроблене потребує подальшої потужної підтримки та захисту від ворожої протидії.

Повний текст заяви.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заява, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ПЦУ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: