27-річний тернополян помер від травм, отриманих під час бійки

10.07.2019 07:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Це сталося 7 липня близько другої години ночі в селі Сороцьке Теребовлянського району. У село хлопець приїхав до батьків.

Разом зі своїм товаришем він випивав. А далі у пошуках компанії пішли на ставок. Там відпочивало кілька компаній із сусідніх сіл. Хлопці затіяли сварку із трьома відпочиваючими, у хід пішли кулаки. Тернополянин ножем поранив двох незнайомців.

Поранені юнаки наздогнали кривдника, кинули його на землю і почали бити. Товариш потерпілого втік, а коли повернувся, то знайомий без свідомості лежав на березі річки.

Непритомного хлопця додому підводою завіз батько. Рідні намагалися допомогти йому, а швидку викликали уже під ранок. Проте врятувати життя молодому чоловікові медики не змогли, він помер в реанімаційному відділенні.

Правохоронці встановили особи нападників. Це 24-рирічні жителі села Ілавче. Юнаків затримали. Вирішується питання про оголошення їм підозри за статтею 121 частина 2 ККУ - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть та обрання міри запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі